25 Haziran 2014 Çarşamba

Bursa Pikniği, Bursa Yolculuğu



Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere 15 Haziran'da İMD'nin Bursa pikniği vardı. Bizler de İstanbul'dan gelebilenler olarak oradaydık. İstanbul-Bursa arası mesafe uzak olsa da vuslatta yoldaşlar olunca mesafeler kısalıyor. Ben ilk kez gittim Bursa’ya ama çok beğendim, orada yeni yoldaşlarımın olması beni ayrıca mutlu etti. Gidiş yönünde feribotu kaçırsak da yoldaşımın hemen imdadıma yetişmesi olağanüstüydü.



Piknikteki konumuz Soma katliamı, Sütaş direnişi ve Lice’deki Kalekol direnişiydi. İstanbul'da olduğu gibi Bursa’da direniş hız kesmeden devam etmekte, bu ayrıca motive etti bizleri. Müzik ve derede ayaklarımızı suya sokmanın keyfine diyecek hiçbir şey yoktu. Pikniğimizde bir de tiyatromuz vardı. Tiyatro konusunda bilgisi olmayan ben ve eşim-yoldaşım tam anlamıyla büyülenmiştik. Tabii ki, tiyatrocu yoldaşlarımızın hakkını teslim etmek lazım. Pikniğimiz tam anlamıyla bizleri mutlu etmişti, hiç bitmesin diyen eşim için bir sonraki piknik için Bursalı yoldaşlarımızdan söz aldık.
Bir pikniğin daha sonuna geldik. Pikniğimizde emeği geçen yoldaşlarıma teşekkür ediyor, sizlere devrimci selamlarımı gönderiyorum.
Bir dahaki piknikte görüşmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder