3 Mart 2015 Salı

Tetikçi Baransu Tutuklandı; Sıra Bugünün Tetikçilerine de Gelecek!



Tayyip'in polis diktatörlüğünün Cemaat'in basın ayağına yönelik operasyonları sürüyor. Dün de bavulcu gazeteci Mehmet Baransu tutuklandı.
Yasemin Çongar niye susup köşesine çekildi diyenler bugünkü yazısını okusun. Tetikçi Baransu'yu şöyle savunuyor: "Bir gazeteci[!!] elindeki belgelerde sahtecilik yapsa ya da sahte olabileceğini düşünse,bunları kendi eliyle devlete teslim eder mi?"
Cemaat-AKP çete ittifakının 1000 yıl süreceği vehmine kapıldıysa bal gibi eder! Tıpkı bugünkü yandaşların Kabataş'ta toplu taciz, camide içki vb. yalanlara malzeme olmaları gibi, birkaç yıl öncesinin yandaşı olan Baransu da iktidarlarının ilelebet süreceğini düşünüyor, Şamil gibi yağlı bir koltuk kapacağı düşüncesiyle maşa olarak kullanılmakta beis görmüyordu.
Baransu gibi bugünkü tetikçilerin de (Elif Çakırlar, Şamiller, Barlaslar, Şafak'ın-Akit'in fetvacıları) tepetaklak olacakları gün gelecek. Yeter ki Gezi'de ortaya çıkmış olan muhalefet eve tıkılıp kalmasın, Gezi'den dersler çıkararak yeni Geziler için mücadeleye devam etsin.
Zaman, STV vb. operasyonlarda ne söylediysek Baransu için de aynısını söylüyoruz: AKP intikam almaya girişti ve yine hukuksuzluk yapıyor ama buradan hareketle basına yönelik baskıdan bahsetmek, bunları gazete/gazeteci addetmek yanlış. Tetikçiysen bir gün tetiğin hedefi olursun,gayet net.
Peki, her şeye rağmen bu tutuklamaya niye tepki göstermeli? AKP operasyonlarını doludizgin sürdürürse bunun dönüp dolaşıp, hatta fazla dolaşmayıp doğrudan vuracağı biz oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder